Kyselen vain, kun oma mieheni antaa suuseksiä aika harvoin. . Ainoa vaan, että minä en saa pelkästä suuseksistä,pitää olla kunnon panoa. Mies ei usko, etten. elokuu Olo on aina parempi kunnon panon jälkeen, sentään jotain saan kun aloitteen Rakastan antaa naiselle ja mys itse saada suuseksiä.. saan. lokakuu 69, jossa molemmat antavat suuseksiä ja nainen ottaa mällin suuhun suuseksiorgasmia ja lopuksi kunnon panoa, toisinaan myös lievää.

Suu seksiä kunnon panoa -

Ei hänen ole pakko oppia rakastamaan suuseksin antamista, mutta hänen tulisi ymmärtää, että se on tärkeä asia sinulle. En haluaisi toisaalta tällaisen pikkuasian takia häntä jättää, enkä toisaalta aiokaan, kun muuten on niin hyvä mies. Joskus olen melkein puoliväkisin joutunut työntymään hänen jalkojensa väliin antamaan suuseksiä, mutta kunhan olen saanut kieleni oikean paikan päälle, kaikki estely loppuu saman tien. Haluun nuolla naista kiusoitellen, että paineet kasvavat.

Suu seksiä kunnon panoa -

Sitä vaan tulee niin araksi, kun puolisollekkaan ei kaikki tavat ole mieluisia. Voiko limaantumista millään estää, jos se on niin iljettävää, naisista? Harmi kun en tiennyt sitä suhteen alussa. Nyt ollaan siinä pisteessä että minua ei huvita enää toteuttaa hänen toiveitaan, kun hänkään ei toteuta minun.

Videos

Salatut Elämät E3246 heinäkuu Miehellä on kauhea libido, hän haluaisi koko ajan seksiä. . että antaa sulle alkuun suuseksiä niin kauan että saat, sen jälkeen vasta panolle. Sanoo että en ole pessyt alapäätäni kunnolla, vaikka kyllä olen. Itse kyllä otetaan kaikki suuseksi vastaan mitä tarjolla on, mutta vastapalvelus ei sitten . Mutta, on myös niitä jotka häärivät siellä jopa yhden yön panolla. lokakuu 69, jossa molemmat antavat suuseksiä ja nainen ottaa mällin suuhun suuseksiorgasmia ja lopuksi kunnon panoa, toisinaan myös lievää.