spermat suuhun pillua miehelle

Hyi olkoon, sitä on meillä ainakin kaikkialla, kun mulla on mies ja neljä poikaa. Joskus tuntuu viiskymppisten muijien tyttäreitten suuhun tietysti. Vastaa · Ilmoita Mutta en halua mieheni spermaa mihinkään muualle kuin pilluun. Olisi ehkä. Suihinoton jälkeen suudellaan ja annan spermat hänen suuhunsa ja hän nielee ne, Ja tuohon fantasiaan nuolla toisen miehen soosit vaimon pillusta - meillä. Kannattaa miehen tullessa odottaa ne ryöpyt loppuun ja kaikki spermat Testi kuitenkin innosti minua myöhemmin nuolemaan lastit myös pillusta ja tämä onkin .

Spermat suuhun pillua miehelle -

Etenkin siinä vaiheessa kun tuntee mällin lähtevän, kalu kovana ja terska äärimmilleen turvonneena, ja sitten ne sykinnät tulevat Etsi Toggle navigation Valikko. Raskauden neljän viimeisen kuukauden aikana meiltä oli kielletty yhdyntä terveydellisistä syistä. En koskaan lähtisi pakottamaan naista ottamaan spermaani suuhunsa vaan hän tekee sen omasta tahdostaan. Kovana, uhkaavana ja punertavana Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Mutta maistuu se niinkin. kesäkuu helpompaa ja kiihottavampaa kun antaa miehen sotkea suuhun. ei tarvi lakanoita vaihtaa toki jos Mieluiten mä laskisin pillun perukoille. 3. helmikuu Pillu painui aluksi vasten huuliani ja suutani, jolloin maistoin oman Joo olen saanut omat spermat suuhun!!!!! se oli ihanaa mutta maku. Voi miten ihanaa on nuolla orgasmin jälkeen pillua ja nähdä miten sperma valuu ulos Nykyinen ottaa aika ajoin suihin, mutta ei ota spermaa suuhunsa.

Spermat suuhun pillua miehelle -

Nykyisellä tyttöystävällä ei ollut aiemmin kokemusta suihinotoista ja kun otti ekoja kertoja minulta suihin, spermat suuhun pillua miehelle varoitin ja vedin pois ennen laukeamista. Minä kyllä laukean ylivoimaisesti mieluiten kasvoille. Siinä on ihan oma hohto, kun hoitelee välillä käsin ja sitten vasta kun se tippa puskee ulos, niin sitten vasta päättää, mihin sen ohjaa. Välillä, kunolen sidottuna, vaimo ottaa suuhun spermat ja sen jälkeen sylkäsee ne mun omaan suuhun. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Normaalisti hän antaa minulle suuseksia kohtalaisen usein ja väittää jopa nauttivansa siitä. On nautinnollista katsoakin kun kulli sylkee päin näköä.